- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
Semua persoalan diatas, telah kami rungkaikan dalam sebuah e-Buku CINTA versi ONLINE terlaris dipasaran pada tahun 2011 & 2012. Kini, ianya muncul dalam versi yang FRESH & TERBAIK DARI LADANG sempena tahun 2013!




Daripada: Team Produksi “Pakar Cinta”
Lokasi: Kuala Terengganu, Malaysia
Tarikh: 





ScreenShot









ScreenShot







“Cinta Selepas Nikah” Memang Best! Seriusly, Thumbs Up!


Pada mulanya saya ingat ini e-Buku Cinta untuk budak-budak jer tetapi jangkaan saya silap rupanya isi kandungan e-Buku Cinta untuk semua lapisan masyarakat ini sangat matang dan mantap.
 
Segala konsep sebenar “Cinta Selepas Nikah” di ketengahkan di dalam panduan ini. Sangat sesuai untuk semua lapisan masyarakat, tak kira yang masih belum berkahwin atau pun mereka yang dah lama berumahtangga! Apa yang paling penting, pengolahan dalam e-Buku Cinta ini sangat mencuit hati dan saya tidak boleh berhenti tersenyum!
 
Overall.. Saya sangat berpuas hati membaca e-Buku “Cinta Selepas Nikah”!


 Aidil Sahipaludin a.k.a PDH
  (Blogger & Usahawan)



“E-Buku Cinta Ini SANGAT SESUAI Untuk WANITA!”

Bunyi macam takde apa-apa special, tapi bila habis baca banyak pulak info pasal bercinta yang saya tak praktiskan masa zaman single dulu tu. Dari kenal makna cinta sehinggalah ke alam perkahwinan, memang ebook ni sesuai untuk mana-mana wanita terutama yang tengah kesunyian takde boyfriend ataupun yang dah beberapa kali frust asyik clash je.
 
Kena baca dan praktik betul-betul, insyaallah anda akan menemui cinta yang sejati. Walaupun saya dah kahwin, beberapa tips yang diceritakan dalam e-Buku ni rupanya masih belum saya gunakan. Kita WAJIB tahu macamne “Cinta Selepas Nikah”. Terima kasih, wahai Pakar Cinta!


       Aina Reduzan
    (Pengantin Muda)




“Saya bagi 5 bintang untuk e-Buku CINTA ini!”

"Alhamdulillah, saya rasa cukup bertuah dapat memiliki e-Buku yang setebal 100 muka surat ini. Setiap helaian e-Buku ini akan menjadi panduan yang berbentuk pendidikan terbaik ke arah kedewasaan bagi hidup saya. Tidak dapat dinafikan bahawa bercinta itu mudah tapi perkara yang sukar ialah bagaimana hendak memulakan dan memelihara hubungan cinta itu.

Setelah saya membaca e-Buku “Cinta Selepas Nikah” ini, saya dapat mengenalpasti beberapa kesilapan yang sering dilakukan oleh pasangan yang bercinta menyebabkan hubungan mereka berakhir begitu sahaja. Saya yakin, para pembaca akan berpuas hati dengan ilmu yang dikongsikan penulis.”


       Asma Ibrahim
     (Blogger Muda)







RM100 RM70 RM50
 
RM30 Sahaja!
(Sekarang MINGGU PROMOSI... Lepas ni naik RM50!)





BERMINAT UNTUK MEMILIKINYA? TAPI BAGAIMANA?

Begini Caranya.. Anda Hanya Perlu Ikut 3 Langkah Mudah Di Bawah..

Langkah 1: Depositkan Duit RM30 Ke Dalam Akaun Kami.
Langkah 2: Isi Borang Pengesahan Pembayaran.
Langkah 3: Download “Cinta Selepas Nikah” ke Komputer Anda!

==================================================

LANGKAH 1: Depositkan wang sebanyak RM30 ke dalam salah satu akaun berikut mengunakan perbankan internet / deposit bank / ATM deposit / ATM Transfer

BANK PEMILIK AKAUN NO.AKAUN
Maybank Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid 513014439174
CIMB Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid 13010001999101

PESANAN: Sila masukkan email cintaselepasnikah@gmail.com untuk rujukan jika anda melakukan pembayaran secara perbankan online.


LANGKAH 2: Sila isikan maklumat penting berikut dengan lengkap dan sila masukkan bukti pembayaran anda pada borang di bawah untuk mempercepatkan proses pembelian e-Buku “CINTA SELEPAS NIKAH” ini.
Borang Pengesahan Pembayaran


Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Produk & Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
Nota Tambahan (jika perlu)
:
Salin Semula Kod Sekuriti
:
=
 
  

 
AMARAN: Jangan SPAM atau SALAH GUNA borang tempahan ini atau jangan membuat PESANAN PALSU. Perbuatan anda merupakan JENAYAH SIBER. Anda boleh didakwa di bawah Akta Jenayah Komputer 1997 dan Akta Komunikasi & Multimedia 1998. Setiap pergerakan dan aktiviti anda direkodkan.


LANGKAH 3: Kemudian, kami akan menyemak borang pengesahan pembayaran anda dan kami akan menghantar link download ke emel anda setelah proses semakan berjaya dilakukan dalam tempoh 24 jam dari tempahan diterima. Jika terdapat sebarang masalah atau urusan pertanyaan, boleh hubungi kami di emel: cintaselepasnikah@gmail.com



 



Jaminan 100% Tiada Risiko 
Semua Pembayaran Anda Adalah Selamat & Telus.
Kami JAMIN 100%!!



PENTING:
Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.





“E-Buku cinta & perkahwinan TERBAIK
pernah saya baca!”



Ianya penuh dengan motivasi, tips, panduan, cara, dan pengalaman sebenar penulis mengenai realiti perkahwinan masa kini yang akan dihadapi oleh setiap insan yang bergelar manusia. Sejujurnya saya begitu kagum dengan pengolahan isi kandungan e-Buku ini kerana jalan ceritanya begitu menarik untuk diikuti.

Tetapi AWAS! Jangan gunakan ilmu dalam e-Buku ini sebagai alasan anda untuk anda mula mempermainkan perasaan cinta orang lain. E-Buku ini sesuai untuk mereka yang serius dalam membina masjid kearah yang lebih bahagia dan lain daripada pasangan lain.



       Sabariah Ahmad
    (Guru Sains SK Paloh)



Ilmu ‘Cinta Selepas Nikah” Paling Lengkap!

"Sebuah panduan dan informasi yang paling lengkap untuk setiap bakal pengantin. Segala perancangan untuk sebuah majlis perkahwinan yang sempurna! Ingatlah semua, hari perkahwinan anda hanya sekali sahaja dalam seumur hidup anda. Rancanglah ia agar segala-galanya berjalan dengan lancar.

Setiap bakal pengantin WAJIB dapatkan panduan ini untuk merancang hari bahagia yang sempurna. Pastikan anda baca habis dahulu e-Buku ini sebelum anda membuat penilaian terhadap e-Buku ini."


  Amer Addin (Pengantin Baru)